De lentedagen breken langzamerhand weer aan. De zon begint voorzichtig te stralen, de bomen krijgen weer wat kleur en de korte broeken beginnen zo zoetjes aan hun plek in de kledingkast op te eisen.

“Kan ik een korte broek aan?” is in deze tijd van het jaar het eerste vraagstuk waar je ‘s ochtends mee geconfronteerd wordt. Gelukkig is daar een site voor: kanikeenkortebroekaan.nl, inmiddels ongeveer Nederlands cultureel erfgoed.

Nu had ik laatst voor het eerst een skin voor Rainmeter gemaakt (iot-dash) en leek het me leuk om ook een skin te hebben voor kanikeenkortebroekaan.nl. De skin is gebaseerd op de standaard illustro-stijl.

Er zijn drie variaties:

Afijn, de code staat hier. Je kunt de skin ook direct installeren via het .rmskin bestand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *