In de kerstvakantie had ik wat tijd om wijselijk te spenderen, dus ik besloot om een extensie voor Chrome te maken. Geïnspireerd op het gamekanaal van Lekker Spelen en de alom bekende filmpjes van MasterMovies, presenteer ik u: Lenker™.

Maakt het internet malser.

Is het niet 'kinker' in plaats van 'kikker'? En is Born to be Alive niet gewoon van The Village People? Vraag jij je ook af waarom deze (en veel meer) van dit soort fouten continu gemaakt worden? Dat snamp ik wel. Met deze extensie wordt het mogelijk om voor eens en voor altijd af te rekenen met deze wijdverbreide misverstanden. Deze puike plugin stelt je ook in staat om bij te houden hoeveel woorden je al hebt verlenkerd. Helemaal niet genk!

Download de extensie voor Google Chrome!

EDIT: nu ook beschikbaar voor FireFox!

EDIT: Lenker heeft z'n eigen site, inclusief de snelverlenkeraar: lenker.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *